Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av mig finns inget kvar

För alltid
Vill du ha mig
I din hand
För alltid
Säger du

Men inte hel

Min kropp
Trasas sönder
Och bitarna blir till hål
I ditt hallgolv

Jag ber om ursäkt
För att jag gjort hål i ditt golv

Så dumt av mig

För alltid
Vill du ha mig
Vid ditt köksbord
För alltid
Säger du

Men bara en del

Och när jag faller
sönder
Och
samman

Har du gått ut
För att slänga soporna

När du kommer tillbaks
Är jag redan fallen

Och revorna
I min hud
Släpper in allt som
Gör ont

Av det som var
Finns inget kvar

Bara hålen
De avgrundsdjupa hålen
I ditt hallgolv
Påminner om
Något.

Av mig -
Av mig finns inget kvar.




Fri vers av Agnes Scott
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes Scott
Agnes Scott