Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pices of my skin

Seperate my skin from bones

repelle my mind from soul

let me forever walk


slander my name

slander my eyes

let me forever walk


Enter my body

Enter my soul

Let me forever walk


Let me walk

Let me walk

Never let me stop







Fri vers av KrizZ
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KrizZ