Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

W8 ´n bleed

I felt the air rise up in me

kneeled down and cleared the stone


My shell forever mask


My mask froever hides


The pain behind my eyes



Inside my shell I wait and bleed

The surface never touched


the core made into stone




Fri vers av KrizZ
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KrizZ