Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din.

Regndroppar tävlar längs fönstret

Jag sitter fast, fängslad i min tanke


Skogen flyter förbi, jag glider fram

Sorgen rinner ner för min kind


Rälsen försvinner under mig, men vagnen står still

Bröstet trycks ihop inte kan det va så svårt


Bilen försvinner sakta bort, mot nytt och bättre

Mitt hjärta går sakta itu, mot mörkret utan ljus


Vagnen rullar hem, bilen försvinner bort

Bort med dig, med delen av mig

Delen som alltid varit och alltid kommer allt förbli just det

Din.




Fri vers av KrizZ
Läst 446 gånger
Publicerad 2010-07-17 13:11



Bookmark and Share


    vemod
vackert
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ