Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek suger

Kärlek är det värsta jag vet

Kärlek är aldrig fint

Kärlek går inte ihop

Kärlek är inte logiskt

Kärlek bör inte få finnas

Kärlek har tagit mig med storm

Kärlek har gett mig tvivel

Kärlek har gett mig drömmar

Kärlek har krossat mina drömmar

Kärlek har gett mig hopp

Hopp är en evigt letande efter kärlek

Och

Kärlek Suger

Kärleken Suger verkligen

Kärleken Suger verkligen utan dig...




Fri vers av KrizZ
Läst 1535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 02:52



Bookmark and Share


    Issand.
kärlek är det bästa jag vet,
trots att jag på många sätt fortfarande är olyckligt kär.

tänkvärt, trots allt.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ