Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

--------------------------------

Håll mig
Du som vill och kan
Ta mig i dina armar
Världen sjunker ännu i det eviga
Ögonblicket…
Det som är-
Alltet
Det som är intet-
Håll mig i din famn
Du ouppnåeliga
Snart försvinner jag i dig…
---------------------------------------
------------
------------------------------
---------------
------------------------
Ord---------------------
----------ord, osynliga för den seende---
Skänk mig de osynliga orden--------
---------håll mig i din famn--------------
håll mig i din famn, du väldige Neptunus
världen försvinner-------------------------

-----------------------------------






Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-04-28 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin