Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodomlopp

Men de kommer inte att höra vad du säger
Det är alldeles för upptagna med sitt eget nederlag
Vi har alla problem
Blundar för varandra
Egocentrisk
Det är det nya ledordet
Du riktar in dig så hårt på dig själv
Ser ditt nederlag
Som slutet på vår värld
Att du har blivit blind,
För allt omkring dig
Det finns inget
Höger,
Vänster,
Framåt
Du blickar bakåt
Och bokstäverna faller isär
då du säger dess namn
dina öron lyssnar inte utåt
de lyssnar inåt
hjärtat dunkar inte mer
det bara pumpar ditt blod på rutin
fånge i ditt eget blodomlopp
gör dig fri




Fri vers av abstraktioner
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abstraktioner
abstraktioner