Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasad

Sanningen är inte det vi vill höra just nu.
Vi vill bara lyssna till någons fantasi,
om hur allt är bra
och
precis som de vill att livet ska vara.
Ingen vill veta sanningen,
som låg och pyrde
precis under ytan,
redo att krackelera fasaden
som vi alla har kämpat så hårt
för att bygga upp.
Vi var inte redo för det.
Men egentligen,
vem blir någonsin det?




Fri vers av abstraktioner
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-29 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abstraktioner
abstraktioner