Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en andedräkt

Om jag vore en andedräkt så skulle jag vara din
Jag skulle dofta
hallon
jordgubb
blåbär
jag skulle göra människor vimmelkantiga
av din doft
jag skulle fastna
som kondens
på fönsterrutor
glas
små,
små
droppar
skulle vara jag
Jag skulle finnas för dig
finnas
i varje andetag




Fri vers av abstraktioner
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 19:38



Bookmark and Share


  Karin E
Gillade verkligen den här!
2010-05-03

  Karin E
Gillade verkligen den här!
2010-05-03

  Karin E
Gillade verkligen den här!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

abstraktioner
abstraktioner