Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så känns fan allt bra, oavsett all skit runtomkring man må ha... Music i love thee!


Öronsex baby!

-- "Tinie Tempah - Pass out" --

Tryckvågor, basen sprider fucking tryckvågor!

I mitt bröst vibrerar det och mitt huvud gungar med i takten

Jag höjer lite till, det är på gränsen till vad systemet klarar

Folket utanför tittar in och ler, dom känner basen

Det är öronsex, jag blir totalt jävla knullad


.........

Nu kommer bryggan och jag kommer med den!




Fri vers av Sergej
Läst 817 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej