Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hemsöks man av minnen och saknaden blir stor och önskar man hunnit förstå och säga ord som aldrig blev sagda........


Bara en mor, inte så bara........

Borde kommit över dig
ibland blir saknaden så stor
ingen ser det jag såg i dej

du var otrygg och kunde inte ta hand om mig
ångest och svåra minnen plågade dig
du var ständigt i konflikt över vilken dålig mor du var för mej

jag håller med du var oförmögen att ge det jag behövde
du gav ändå det största ,du älskade mej
i din ofullkomlighet som mor ,älskade du mej

ditt egna dåliga mående var alltid där därför blev jag aldrig sedd
innerst inne visste jag att du brydde dej
först på äldre dar inser jag hur plågad du var

önskar jag förstod när jag var barn
istället för att ge dej mer än du kunde bära
jag ville ju bara att du skulle vara närvarande med mej


åh jag saknar dej




Fri vers av Lotti
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-30 14:08



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ååå, vilken rak, fin, ärlig text om kärlek trots brister! Förstår att du saknar..
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!