Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alone we stand, together we fall apart




Han väntade tills boken var stängd

 

Och det var något med hans hjärta

att det inte slog lika hårt som andras

Att han inte orkade följa vårt tempo

när vattnet steg högre

 

Hur han lämnade

delar av sig själv

överallt

och vi tog och åt

tills vi var mätta och belåtna

 

Att vi väntade oss kärlek

istället för sorg

och han såg aldrig stormen

innan orkanen var över

 

Hur vi väntade med tidtagningen

tills han var 3 meter framför mållinjen

för att se

för att se

 

för

att

se

 

och vi såg

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-11-09 23:23



Bookmark and Share


  Propella
Sofia - du kan det här. Du är en strålande stjärna i dig själv, jag slukar dina texter.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN