Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skumgummi

Existensen
har åter
knuffat mig
ner i ravinens
avgrundsliknande
mörker

Jag vet att du
finns där nere
mötande med
en bädd av
skumgummi




Fri vers av Trust
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-11-10 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trust