Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrus


Jag vaknade
med ett leende
på mina läppar

Jag vaknade
med fladdrande fjärilar
i min mage

Jag vaknade
med vibrerande pirr
över min hud

Jag vaknade
med skälvande rysningar
över min rygg

Jag vaknade
med en pulserande hetta
i mitt blod

Jag vaknade
med darrande stötar
i mina ben

Jag vaknade
med brännheta
glödande händer

Jag vaknade
med en sång
i mitt hjärta

Jag vaknade
med spår av din doft
på min kudde

Jag vaknade
med en längtan
efter mer





Fri vers av Trust
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-08-12 00:23



Bookmark and Share


  Dagg
Den är fin, men blir lite övertydlig efter ett par verser.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Trust