Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaga en skugga


I hopp om att
komma ikapp
mig själv
har jag
sprungit vilse




Fri vers av Trust
Läst 1465 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:24



Bookmark and Share


  Missi VIP
springer vilse i dina ord....
2005-09-06

  Ola Rydberg
bra kortis
2005-09-06

  Ola Rydberg
bra kortis
2005-09-06

  Queen_of_Rain
ritkgit intelligent tanke! wow
2005-09-06

  Smultris
Kraftigt igenkännande och skitbra!!!
2005-09-05

    lady
den var vacker och stark, önskade att du hade skrivit lite längre, men vacker var den
2005-09-05

  Tony Hermansson
Så mycket sagt med så få ord.
Beundras värt!
Jag känner igen mig så...
Tack för att du delar med dig/ Tony
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Trust