Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korthus


som ett korthus
rasar bit efter bit
av mitt liv
små skärvor
av mig
sprids i vinden
tills de smälter
som snö
och ingenting
längre finns kvar




Fri vers av Trust
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trust