Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klåda#1

Vädret var annorlunda denna sena vårkväll
De hade suttit uppe länge och sneglat på varandras tomhet
Inte för att det i mer konkret bemärkelse existerade någon sådan
Men någonting låg och vilade. Högt, högt ovanför deras intellekt
Bakom, under, bredvid och dessutom framför, ty detta är den fjärde dimensionen

Dock inte den sista, det vill och hoppas jag innerligt kunna garantera er




Fri vers (Spoken word/Slam) av Rasmus Ström
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-02 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström