Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet

Jag älskar min katt, så att jag får fnatt
Hehe, förvisso ett skämt
men det har faktiskt hänt
att jag på honom tänkt
alla det gånger jag mig mot honom vänt
Tänk mig in i hans atmosfär
och därigenom insett hur trivialt men också storartat det är
att han är där och jag är här




Fri vers (Spoken word/Slam) av Rasmus Ström
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-02 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström