Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En önskan om att kunna leva på mitt skrivande!


Jag vill bli poet

Jag vill bli en poet
vars ord och meningar
berör och förändrar
den som läser!
Jag vill kunna leva på mina ord
men det är så svårt
Skrivandet är mitt kall
det är det jag kan
Tal är svårt, skrift är lätt
Jag vill fylla böcker med mina ord
Blottlägga mig själv
Mina tankar och önskningar
Jag har prövat andra jobb,
men det har inte riktigt passat!
Jag vill få skriva,
jag vill bli en poet!




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-02 15:17



Bookmark and Share


  vakentimmar
tankar om en tidigare kommentar. du har redan en egen röst i ditt språk. fint! :)
2010-05-02

  En strimma av guld
En dröm som tids nog kan bli verklighet. Att envist vidhålla vid sin dröm gör att vi en dag kanske kan leva på den.

Bra tänkt.
2010-05-02

  Catharina Edin VIP
Jag vill också ha POET som yrke; vilken dröm!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten