Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i åtta år.


En vanlig skoldag

.

Du stod där
Såg dem slå
Vad väntade du på?

Såg dig gå
Inlåst i skåpet sen
Väntade
tills någon öppnade

Skickad till kuratorn
Hon satt där och sa
Liten ledsen flicka
Vad väntar du på?




Fri vers av Mejja
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-07-01 17:12



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
Mycket tragisk och MYCKET välskriven! Den berör!

2004-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mejja