Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd trasa av tyg


Vid sidan av vägen, en röd trasa av tyg
färgad av avgasdamm
tagen av nattfrosthand

sliten och trött
vilsen och stött
mellan tidig vinter och sen höst




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 916 gånger
Publicerad 2005-11-10 10:22



Bookmark and Share


    Miranda
så det var så här den föddes :)
grymt bra Daniel:D
gillar vinter-höst- grejen ...
det gör att texten får en
koppling till nuet:)
2005-11-10

  Sanningsägaren VIP
Det geniala i denna dikt är det enkla och vice versa! Så fin!
2005-11-10

    ej medlem längre
Jomen visst blev den bra!
2005-11-10

    Oprofessionell
Denna gillar jag.
2005-11-10

  Smultris
Du vet vad jag tycker ;-)
2005-11-10

    Bodil Sandberg
Skön poesi...en ögonblicksreflexion som jag gärna mottager
2005-11-10

  swimsus@gmail.com
November månad har fått sig ett ansikte med frost på sig. Känns in i märgen, denna något sorgsna och ensamma vackra dikt..
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP