Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårnattens stjärnor

Kom min älskling
så delar vi natten tillsammans
Vårens natt med alla dess dofter
växandet i det mörka
Dra ett djupt andetag
och lyssna till insekterna
som tålmodigt bygger upp det gröna
Lyssna efter fallande stjärnor
som landar på jorden
I denna natt
Fräsande som eldbloss
slår de ner
och bildar kratrar på jordskorpan
I framtiden ska de studeras
och tillfogas till zodiaken
Men nu lyser de upp våra ansikten
Du är vacker i stjärneljus!




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 11:24



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fina ömma ord och du skriver det med en sån stark känsla. Tack.
2010-05-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten