Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi är enkelt, jämnfört med livet. i rader av text, kan mina misstag suddas ut.


♥ Elisabeth Johansson ♥




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 22:22



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ja det är god terapi:)
Fös på bara!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson