Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaka

Brinn, brinn låt lågorna växa sig stora lik bergen vid molnens början.
Jag har för många uppdrag här på jorden
Så många att jag inte klarar ett
Pulsen slår, huvudet bankar men hjärtat bultar desto högre
Alla dessa vägar och stigar som leder mig från det ena till det andra
Alla vägar leder mig åt fel håll
Alla vägar leder framåt men jag vill tillbaka
Jag vill tillbaka för att leva i mina förflutna minnen
Tillbaka i tiden då de stora lågorna endast var ett gnistande stänk i mitt hjärta
Tillbaka till bergets fot då mina ögon endast skymtade en sten

Men lågorna brinner bara mer, dem växer
Mitt hjärta bultar fortare
mina uppdrag avslutades aldrig
molnen tynade bort, vägarna ledde till stenens fot som än idag lever vidare som ett berg




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 00:07



Bookmark and Share


  Rottenheim-Viktor
Budskapet är tydligt och lätt att ta till sig.
Men du kunde ha skurit ned litet på alla orden, dock så är det mycket förståeligt att man så gärna vill slänga ut allt man har att ge, så egentligen så är det bara en smakfråga.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson