Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är stunder

 

då allt

allt

tystnar

 

tystnar

helt

 

vindar stannar

träd stannar

 

allt

 

stannar

 

allt stannar i tyst

 

hör upp

 

allt väntar

 

är

tyst

 

 

frågan är;

försvinner allt

 

försvinner allt i denna tystnad

upphör varat vara

 

eller är allt kvar;

du och allt

 

i ljuset av tystnaden framstår det ohörbaras intensitet

 

världsväldessprängning

 

; alla ljuds insteg inom dig

de komprimeras

samt stiger ut

 

 

upplevelseintensifiering

 

i kärlek

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-04 16:30



Bookmark and Share


  firefire
ja inte försvinner det i alla fall..fint och tänkvärt vännen;)
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser