Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text som resultat av en oförklarlig känsla.


För allting



en pulserande massa ett


förtrollande ljus


hur lätt vi flyger


från hus till hus till


ett liv


jag vill dela med dig


ett hjärtslag i rymden


för alla tårar alla


skratt


och kaffefläckar


på min vita tröja


syns du


en rörande sång


och jag sjunger


för ett liv


ett hjärtas slag


en symfoni,





med dig





Fri vers av Erika Olsson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson