Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Robin.


Eterisk



Jag pausar nu
Jag behöver dig nu


Jag vill dansa vals längs ditt nyckelben
Virvla längs din hals
Och ned över din skuldra

Andas outsagda ord i din nacke
Låter mina läppar löpa längs din ryggrad
Förföriska viskningar

Så plågsamt vackert när du rör dig
Printar ned rader
Med ditt hjärta på vita ark

Hur plågsamt vackert när du andas
Som när du ser hur min själ vibrerar
Då jag försvinner i dig

Hur du rör vid mig nu
Förloras i dig nu







Fri vers av Erika Olsson
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-19 01:58



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
så vackert sensuell, så full av mjuk rörelse - tycker om din text! - Peter
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson