Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns inte som om du bryr dig längre



Det känns inte som om du bryr dig längre.

Ekot i mitt bröst skriker efter dig.
Skriker, skriker...
- Men jag tror inte att du lyssnar.

Jag tänker inte gråta.
Att gråta är för barn.
Jag hatar när barn gråter.
När de skriker.

Varför skulle du känna annorlunda?
Inför mig.

Jag tänker inte gråta.

Lätt beröring vid min hud.
Du stannar och tittar på mig.
Och jag önskar av hela mitt hjärta
Att du kunde se alla små beståndsdelar.

Men det är inte min typ av tur.

Jag tänker inte skrika.
Trots att det skriker inom mig.
En orkan av röster.
Men jag tänker inte skrika.
Jag hatar när barn skriker.

Jag tänker inte låta dig se.

Ekot i mitt bröst skriker efter dig.
- Men jag tror inte att du lyssnar.

Jag tänker inte låta det ske.





Fri vers av Erika Olsson
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 21:06



Bookmark and Share


  Matilda E. Stridsberg
Blev berörd av den här texten. Så otroligt bra.
2012-07-05

  Hazar Sultan
Åh. Denna är...som att andas många tunga andetag. Sådana som nästan gör ont. En del som jag läste om minst fjorton gånger var:

"Lätt beröring vid min hud.
Du stannar och tittar på mig.
Och jag önskar av hela mitt hjärta
Att du kunde se alla små beståndsdelar."
2011-09-10

    ej medlem längre
Fängslande, riktigt bra
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson