Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärleksvälsignan

 

liv andas

liv rörs

 

liv är rörelse

ser du havet

ser du handen den vida den smeker yta

den rör om

rör

rör

vid mitt hjärta

strömmar virvlar

runt

runt

ur virvlar stiger sånger

 

hon står i skogens hägn

järngryta med trenne ben vilar i eldhänder

i järngryta svart rundmagad

är vatten

blåvattens

havsgröna

 

hon håller enestav i hand

vackerådrad är stav

 

hon rör i gryta

doftar ren stämma

nynnar

nynnar

 

var i källas ljus

se ditt hjärtas vingar

 

öppnas

 

möta

 

i kärleksvälsignan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-05 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser