Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till drömmen

Här kan jag sluta mina ögon
Här kan jag falla mot det oändliga
Då verkligheten försvinner
tar drömmarna över
Jag kan ändra på allt som blivit fel
Jag kan bevara min själ, överge en del
Då tiden inte existerar
är lyckan den jag finner

Här kan jag ej sluta mina ögon
Här faller jag enbart mot marken
Då drömmen försvinner
tar verkligheten över
Jag kan inte ändra morgondagens tid
Jag kan inte lova att jag finns här bredvid
Då tiden mig fängslar
lik sanden som rinner




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson