Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa höst kvällar

En tyst väg
Löven ändrar färg
för att sedan falla mot marken
Solen färgar molnen lik eld
I horisonten faller den åter ner

Höstens dagar närmar sig
när sommarens sista dag blygt stiger ner för sista gången
Även den dags vilda bäcken finner ro
Sakta flyter den i den gyllene kvällssolen

Jag känner hur tomheten stannar kvar med mörkret




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 06:59



Bookmark and Share


  PPQ
john holm? hette han så? det här påminner om hans text "ödets strand" du har samma vibb...din text är en riktigt bra text
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson