Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många tankar som kommer och går denna morgon


EN MORGON FULL AV TANKAR

En blå himmel, en sol som lyser på mig
fåglarna som sjunger så vackert
utanför mitt fönster

Häggens knoppar som snart spricker
barnen som har spring i benen, en
glad hund som ystert springer vid
sin husses sida


Allt detta ser och hör jag, när jag ser
ut genom fönstret denna onsdagmorgon
i början av maj


Varför känner jag mig då ledsen, och full
av känslor som jag inte kan ta på snart
ska jag ta en promenad


Fylla mitt inre med frisk luft, känna att
varje andetag ger mig styrks för den
nya dagen, när ett möte väntar, som
jag inte vill gå på


Kanske det är därför, jag känner mig
så sorgsen denna morgon, jag kan
stanna hemma, men mitt samvete
säger något annat



anits 5 maj 2010







Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-05 08:54



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Just så kan det kännas när man har motstridiga känslor, väl beskrivet.
2010-05-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt beskriven känsla. =)
2010-05-05

  aol
fasen vad jag kände igen mig, det där med möten man inte vill, bravo
2010-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fin bild!
2010-05-05

  Larz Gustafsson VIP
En promenad kan göra susen.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP