Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon dig svikit

Den man trodde på var inte sann
Minnena svek, och tårarna rann
Det var som att dag blev till natt
Då kärleken föll, och glöden var matt
Lågan har slocknat, och tiden är här
Jag ändras inte, jag är den jag är
Glömma allt som var och fortsätta gå
För livet kommer att gå vidare ändå
Men kanske kommer tilliten åter
Och man glömmer flickan som gråter
Frågor i tusen, men aldrig några svar
Är suddiga minnen, det ända jag har




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson