Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brist

Man brukar säga att man
bara är människa.

Men tillvaron är inte
bara en tillvaro.
Den är ju så mycket mer än
bara en tillvaro.

Att vår samklang liksom





g l a p p a r.





Det är det som skrämmer mig mest.




Fri vers av Lovisa Magdalena
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 19:51



Bookmark and Share


    Love Johanson
Jag gillar och känner igen mig i din dikt.
Tycker om ditt sätt att uttrycka att samklangen "glappar".
För det är ju som du säger att tillvaron är eller i alla fall borde vara något mer.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa Magdalena
Lovisa Magdalena