Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörd





aldrig förr

har jag känt någon

som kan dra sin biljett

passera genom spärrarna

se att jag inte följer

och gå tillbaka samma väg




till mig




kind mot kind

läppar snuddandes luften

en innerlig ärlighet

mellan fyra ögon

sedan kan du vända dig

mot spärrarna igen




du lämnar mig lätt i hjärtat

lätt i hjärtat lämnar du mig




Fri vers av Lovisa Magdalena
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisa Magdalena
Lovisa Magdalena