Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stavelser i nedstigande, börjar på 10, 9, 8 osv


It is spring

noll sex tio på väg till arbetet
åtta kilometer och en halv
gummisula möter asfalt
bara jag och min andning
väskan runt midjan slår
hjärtat ovanför
solen glöder
fågelsång
livet
nu








Fri vers av prima donna
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-06 22:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
It´s the spring
a thing to
hold as
gold
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

prima donna