Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket är livet värt?

.

Skriket inuti överröstar allt mer

får mina tankar att skena













Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 21:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup vid dånet av dina vattenfall" Psaltaren 42:8
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mejja