Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag länge tänkt


DRÖMMAR ---- LÄNGTAN

Drömmar, längtan, det har vi alla
även jag har drömmar


Drömmar om respekt, ärlighet
vänskap, och verklig äkta kärlek


Tänk att kunna dela tankar, ord,
närhet, jag har undrat ibland


Hur känns det att få göra det?

Många är dom gånger, som jag
funderat och tänkt

Vad är det för fel på mig?


Jag har en tro, det har jag alltid
haft, att få dela den med någon
är en dröm, som jag så gärna vill
bli verklighet


Att bli hånad för något, som för mig
är så viktigt, det gör ont, mycket ont
i min själ i mitt hjärta


Jag har lärt mig genom åren,att undvika
dessa människor, som tycker att det är
så roligt, att skratta och ha roligt på
andras bekostnad


Jag var ett ensamt barn, känner mig
ofta lika ensam idag, det jag som barn
fick höra, jag skulle hålla tyst, för jag
hade aldrig något viktigt att säga


Det har följt mig genom livet, är ibland
feg, vågar inte säga något, rädd, så
rädd, att mina ord ska uppfattas fel


Det har hänt att det gjort det, om det
allvar, eller någon som ville göra sig
rolig på min bekostnad, det står skrivit
i stjärnorna, men det gjorde så ont


Jag drömmer, längtar, när jag sitter
här ensam vid mitt middagsbord, tänk
om det satt någon mitt emot mig, någon
som accepterar mig för den jag är


Drömmar det får jag ha, längta är
mänskligt, det är vad jag gör, när
jag vandrar här ensam, är den jag
är och har en tro som bär mig, alla
dagar intill tidens ände



anits 6 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 23:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, gripande var en bra kommentar; jag önskar dig någon där vid middagsbordet.
2010-05-07

  Eva Helene VIP
Fint beskrivna tankar och känslor.
2010-05-07

  aol
gripande, känner igen mig själv från barnaåren,
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP