Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en sån där tjej som dricker öl

 

Som häver i sig lass av sprit för att må bättre

när olyckan är framme

Som dämpar sömnen med sömntabletter

för att hålla drömmarna borta

Blir blir beroende av piller aldeles för lätt

när ensamheten kommer skrämmande nära

Som röker så fort chansen kommer

att smaka något nytt

Som snusar hela tiden

för att ha någon känsla

 

shoppahollik

narkoman

alkolist

pillermissbrukare

fast i kreditfällan

sockerberoende

nymfoman

egoistisk

självupptagen

bitch

 

En djävul i änglakläder

 

Men

hon lever iaf livet

om ändå lite mer än hon borde

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-11-12 21:10



Bookmark and Share


  Smultris
Bättre att ha levt än att ha suttit på sidan och tittat på...
2005-11-12

  Propella
Ja... Billigare än terapi *ler*

Återigen starkt levererat.
2005-11-12

  sol
sant
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN