Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

går längs stadens vackra promenadstråk
möter en massa människor och slås av
tanken här går vi på samma väg,
men med helt olika upplevelser

någon ler, en annan ser bister ut
damen i grått ser bara allmänt trött och sur ut
undrar vad som försiggår i deras huvuden?
överhuvudtaget såg de att jag gick förbi
så upptagna av sitt inre liv

jag skulle vilja hitta avstängningsknappen
till alla tankar som far och bara låta er se
det vackra promenadstråket i vår stad
ibland så händer dock ett mänskligt möte ,ack så kort

ett leende, en blick i samförstånd av nån
och det är bara så underbart att gå vidare.........





Fri vers av Lotti
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-08 13:34



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Flanören som vandrar i staden i total närvaro. Det där att släppa sig själv och istället möta den andre, det tycker jag också är skitunderbart med städer...möten som är så där direkta, kanske snärtiga i tilltalet, eller bara ett leende. Möten som gör det skönare att finnas till. Men allt det där hade du ju redan skrivit;)Jag bara skrev under dina ord.
2010-05-08

  Miss Mod
Så levande, så svårt.
2010-05-08

  PPQ
en text väl värd att ta med sig i tankrna under dagen
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!