Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan

Rädslorna tycks aldirg ta slut
mitt mod är lik den svaga glöden
Sakta ser jag, hur lågan dör ut
Att även elden får möta döden
Osäkerheten tycks aldrig försvinna
Mitt sinne är som tidglasets sand.
Sekund efter sekund, ser jag sanden rinna
En längtan efter kärleken i min hand




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 20:23



Bookmark and Share


    Keating
Fint
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson