Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart

Jag följer ljuset längs en osynlig gång
Där jag försöker att finna tröst
Ledandes och troendes av hoppets sång
Från mitt hjärtas inre röst
Kan jag då finna den som alltid består?
I evig natt, i evig dag
Jag tror jag funnit den någon som förstår
Att det underbara står utan lag




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 20:48



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"det underbara står utan lag", mycket bra!
2010-05-19

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra Elisabeth!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson