Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma dog för två år sedan

nu har jag bearbetat vår komplicerade relaation




Lilla mamma, VI HANN INTE

du gick sönder när pappa dog

du gicl sönder av att lillebror var så skadad

du hade bara mig och

orkade inte  begrunda att

lag bara HADE DIG

nu kan vi inte längre reda upp det.

Men jag förstår at du älskade mig.

Jag hann i alla fall säga dig de orden innan du drog din sista suck

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-09 11:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Innerlig och fin text och lyckliga du som hann komma så långt med din mamma, det hann aldrig jag kram
2010-05-10

  mare VIP
Livet är ofta komplicerat, men dom tre orden av kärlek...är kraftfulla och helande..tur du fick dom sagt till din mamma..
2010-05-09

    sunnanvind
Ibland så är det så svårt livet..kramar!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP