Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ungdom!

Indragen mage och tassandes på tå
färgat hår, smink med lager x2
Var dig själv eller tvingas va perfekt
Tvingas va nån annan för att vara korrekt
cigaretter, sprit, skit snack och prat
Falska blickar som går gömda i hat
Lite kläder för att killarna ska se
När du gråter inombords, men tvingas att le
Är detta ett tonårsliv som levs rätt?
Eller finns det egentligen något annat sätt?
Hur passar man in, när alla är lika?
Är det bara att blunda, och fortsätta svika?
Eller ska man våga vara den som man vill?
Även om detta, kanske aldrig räcker till




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 14:31



Bookmark and Share


  LassO
de som vågar vara, är härliga människor, de härligaste....
2010-06-17

  peter markurth
morgondagens gravar...
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson