Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två ord, som säger en del, om hur vi tänker


TÄNK OM

Tänk om, om inte om hade varit
hade vi då tänkt om

Jag har ofta tänkt, om jag varit
någon annan

Vem hade jag då varit? Tänk om,
om inte om funnits

Hur hade världen sett ut idag?
Tänk om, vi skulle ta alla tänk om

Lägga dom i en hög, för att sedan
totalt glömma bort dom

Men tänk om, har alltid funnits,
vad skulle vi ta oss till, utan dessa
två ord?




anits 9 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 15:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra poeterat!
2010-05-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantasieggande och gladframkallande rader. =)
2010-05-10

  Eva Helene VIP
Dina ord här sätter fantasin i rörelse. Ja, tänk om . . .
2010-05-09

  aol
jag hade varit abraham lingoln,
2010-05-09

  Mats Henricson
Jag identifierar mig gärna med Jesus, Guds son ! Om en del kallar mig hädisk så kan jag leva med det.......
2010-05-09

  Catharina Edin VIP
Där kan man sitta och drömma - tänk om - det kan vara skönt, det kan vara bittert.
2010-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag hade säkert varit Göring eller Idi Amin.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP