Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväntat besök

 

jag har inte räknat åren

 

för det var väl

igår

som solen sken

vi åt jordgubbar med grädde till frukost

och log

 

när du kom igen

bara sådär

som du är

hade jag inte städat

vem brydde sig

 

allt

var 

som igår

 

varm   nära   innerlig

vänskap

 

och jag såg din själ le

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-10 21:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så ömt skrivs orden.
Applåder i massor
2010-06-03

  Manal
varma ord som berör
2010-06-02

  Don Jorgé
Varmt, vackert och lite nostalgiskt.
2010-05-17

  Ali D VIP
Det var igår garanterat....

Enkelt och vackert

Ali
2010-05-12

  Junitvillingen
Åhhh helt underbar text!! Så varm & innerlig...värd en guldstjärna:-))
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP