Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADES SJUKDOM VARADE I 7 ÅR.hAN HAR VARIT DÖDI 5 ÅR SNART.




Minnena

 

jag kämpade varje dag

för att inte

bryta ihop

jag skulle ju peppa honom att orka leva

orka sina hemska behandlingar

 

nu kommer de åren ikapp mig

min egen sjukdom

ensamheten utan

dina varma kramar

utan dina kyssar

 

minnena driver mig att orka

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-09 22:14



Bookmark and Share


  Anna*
*Varm kram*
2010-05-10

  Lejonhjärtas poesi
Ja värme, omtanke och kärlek till dig
2010-05-10

  walborg
Varmaste tankar till Dig!
2010-05-09

  etthjärtaäralltidrött
*värme till dig*
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP