Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på respekt

De talar i stämmor
Skriker, vräker ur sig ord
Ord som bildar meningar likt ett stormigt hav

De pratar i mun på varandra
Ropar, slänger ur sig tomma meningar
I form av himmel och helvete
Här finns bara det som man vill se

Andras tankar respekteras ej
Tankar som inget betyder
På väggen sitter en klocka tyst
Sekunderna räknar orden som sägs

När dem lämnar lokalen, tickar klockan än.
I en evighet
För att ensam fortsätta räknade de tusen ord som sades

Även de ord, som aldrig fick en chans att höras
I brist på respekt räknas dem vidare




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 17:56



Bookmark and Share


  LassO
låter nästan som en beskrivning av, middag där mina bröder kommer igång...
2010-06-17

  C.Källner
Tidlöst träffande räknande.
2010-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Revolution är ingen tébjudning.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson