Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...om jag varit frisk så kanske




I periferin

Konstigt.

Ensam o sjuk för om jag inte kommit i  rullstol kanske jag hade

blivit sedd? Ingen vill ta hand om någon. Jag lovar.

Fast å huvudets och hjärtats vägnar, saknas inget.......

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 19:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Nä, det vet vi. Du har alltid haft huvudet på skaft! Ett stort och gott hjärta därtill. Det är ovanligt, men du har det.
2010-05-16

  Bibbi VIP
Du har en STOR PLATS i våra hjärtan Ulla och är ETT STORT FÖREDÖME I MEDMÄNSKLIGHET och vad gäller att ta del av andras nöd och bekymmer. Jag möter det ständigt på poeter.se från Dina vänner här hur Du tagit del och väglett andra i kris och personliga schismer.

Livet skulle vara mycket orättvist om Du inte fick tillbaka något av detta.

Allas vår offantliga kärlek har Du redan även om vi ej kan bistå Dig personligt på plats även om vi ville.

Stor varm jättekram!//Bibbi
2010-05-15

  walborg
Du är sedd här på sidan Ulla - jag lovar!!!
2010-05-10

  aol
stark text som får en att tänka efter,
2010-05-10

  Hildegun Relefors
God fundering, men som människovårdare ser jag alltid en rullstolsburen i ögonen och vågar till och med skämta ibland, som med "vanliga människor" Kram!
2010-05-10

  Lejonhjärtas poesi
Vi har alla behov att bli sedda på något vis och smärtan känns.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP