Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens blinda förnekelse

Det gör mig ingenting
Det rör inte mitt liv längre
Jag bryr mig inte om att du är borta
Jag styr inte mitt vetande mot döden

Jag finner inte längre någon sorg
Jag hinner inte ägna en tanke åt dig
Någon tröst kan inte bevittnas
Inre röst, är det något som kan höras?

Nej…
Men det berör mig så oerhört
Jag vet inte vad livet är längre
Jag ser hur tomt allt har blivit
Jag ber om himmelens förnuft

Jag sviker all den glädje som finns
Jag skriker så högt min röst bär mig
Så väl jag behöver fylla mitt tomrum
Är farväl, ett ord som såhär i efterhand kan sägas?




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson